У списку і гарячі бутерброди, і грінки, і універсальна намазка на хліб.
Намазка з тунцем - один із варіантів легких і смачних закусок, які дуже популярні, якщо потрібно щось приготувати "нашвидкуруч". Найпростіший рецепт - це тунець, зелена цибуля і яйце, але є й інші шикарні способи порадувати своїх близьких у гастрономічному сенсі.
Цей рецепт сподобається тим, хто хоче отримати дещо пікантну закуску - у списку продуктів є мариновані огірки та майонез.
Інгредієнти:
Яйця відварити круто, остудити, почистити, натерти на дрібній тертці, викласти в глибоку миску. Відкрити банку з тунцем, злити сік або олію (залежно від того, яку ви купували консерву), викласти рибу до яєць. Туди ж додати дрібно нарізаний маринований огірок, подрібнену зелену цибулю, сіль і перець. Заправити майонезом, перемішати. Тостовий хліб нарізати трикутниками, перетворити на грінки за допомогою тостера або духовки. Намазати закуску зверху і подати до столу, прикрасивши зеленою цибулею, що залишилася.
Ще один шикарний рецепт, у якому використовується твердий сир. Закуска виходить ніжною і дуже смачною.
Інгредієнти:
Для початку вам потрібно одразу розігріти духовку до 180 градусів - саме в ній доведеться готувати гарячі бутерброди. Потім відкрити банку тунця, злити рідину, викласти рибу в миску і розім'яти виделкою. Батон нарізати скибочками середнього розміру, також можна використовувати вже нарізаний хліб. Сир натерти на тертці, додати до тунця, туди ж вбити яйце.
Посолити, поперчити, всипати подрібнену зелену цибулю. Начинку перемішати, розподілити по шматках хліба, розмістити батон на деку і відправити в духовку. За 10-15 хвилин намазка з тунця і яєць, і сиру буде готова - її можна подати до столу.
Вдале поєднання крабових паличок і тунця сподобається всім, хто полюбляє рибу та морепродукти - закуска підходить і для новорічної, і для будь-якої іншої вечері.
Інгредієнти:
Намазка з тунцем, яйцем і плавленим сиром готується просто - насамперед вам потрібно відварити яйця круто, остудити і почистити їх. Потім подрібнити, викласти в миску, туди ж додати рибу, дрібно нарізані крабові палички, плавлений сир, терту моцарелу, подрібнену зелену і ріпчасту цибулю. Усе це ретельно перемішати, щоб закуска була однорідною, заправити грецьким йогуртом, посолити, поперчити і перемішати ще раз. Готову начинку можна розкладати по шматочках батона або багета, а потім подавати до столу, прикрасивши гілочками кропу.