Малосольні огірки в пакеті швидко готуються, хрумтять як свіжі, а виходять смачніші.
Огірки малосольні прекрасні тим, що готуються досить швидко. Їх можна засолити з вечора, а на ранок вже хрустіти. Або навіть спробувати в той же день - буквально через годину після засолювання. Розповідаємо, як зробити малосольні огірки в пакеті.
Такі малосольні огірки соляться у власному соку, тому виходять дуже хрусткі.
Інгредієнти:
Викладіть на дно пакета подрібнений кріп, цукор, сіль і роздавлений часник - можна взяти звичайний поліетиленовий або зіп-пакет. Огірки помийте, зріжте "попки", покладіть овочі в пакет, щільно закрийте його і потрясіть. Покладіть в холодильник на ніч.
Ці малосольні огірки готуються швидко завдяки розсолу і соляться шматочками.
Інгредієнти:
Обріжте "попки" у огірків, наріжте овочі великими шматками. Покладіть в пакет, додайте сіль, цукор, лавровий лист, перець, оцет і олію. Дрібно наріжте часник і кріп, додайте в пакет, випустіть повітря і щільно зав'яжіть. Потрясіть, щоб всі інгредієнти перемішалися. Покладіть у ще один пакет - з нього також випустіть повітря. Залиште огірки солитися при кімнатній температурі на 1 годину.