Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів свій сімейний рецепт домашнього борщу.
Відомий кухар і переможець кулінарного шоу "Мастершеф" Євген Клопотенко поділився рецептом домашнього борщу. За словами кухаря, він готує борщ з семи років під керівництвом батька. Цей рецепт дуже полюбився всій його родині.
Ребра помийте і наріжте середніми шматками, покладіть в каструлю з водою і варіть бульйон.
Цибулю дрібно наріжте, моркву і буряк натріть на тертці. У сковороді обсмажте цибулю з морквою до напівготовності, потім додайте буряк і смажте ще 5 хвилин. Додайте томатну пасту і тушкуйте ще 5 хвилин.
Картоплю наріжте кубиками і покладіть в бульйон. Додайте в бульйон зажарку і квасолю.
Наріжте капусту і покладіть в бульйон. Варіть ще 5 хвилин, посоліть і поперчіть. В кінці приготування вичавіть в борщ квашені помідори і покладіть кропиву, варіть ще 5 хвилин і подавайте на стіл.
Читайте інші рецепти: