Салат з пекінської капусти прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається всім вашим гостям.
Пекінська капуста - це унікальний овоч, який подобається практично всім. А якщо трохи пограти з інгредієнтами і додати до страви дещо незвичайне, ваші гості будуть в захваті.
Раніше ми писали про те, як приготувати смачний салат з пекінської капусти, а сьогодні поділимося іншими, не менш вдалими рецептами.
Для приготування вам знадобляться:
Салат з буряка і пекінської капусти - це один з найпростіших салатів, який тільки можна собі уявити. Для початку необхідно вимити і дрібно нарізати пекінську капусту. Не варто подрібнювати качан занадто сильно, оскільки капуста пустить сік, і салат потече.
Свіжий буряк миємо, чистимо та натираємо на тертці. Можна використовувати як дрібну, так і середню тертку в залежності від ваших уподобань. Натертий буряк відправляємо в миску до нарізаної капусти. Додаємо до салату подрібнені волоські горіхи і тертий сир. Врахуйте, що горіхи обов'язково потрібно підсмажити перед додаванням до салату.
Перемішуємо всі інгредієнти, додаємо дрібно нарізану зелену цибулю. Заправляємо салат сумішшю гірчиці, меду, оливкової олії та яблучного оцту.
Для приготування вам знадобляться:
Буряк миємо і запікаємо в духовці або відварюємо. Врахуйте, що овоч, запечений в духовці, буде більш солодким і соковитим, на відміну від вареного.
Вже готовий буряк чистимо і нарізаємо дрібним кубиком. Пекінську капусту миємо і ріжемо тонкою соломкою. Додаємо зелень, горішки, сіль та перець. Заправляємо салат сметаною і все ретельно перемішуємо. Перед подачею посипаємо зверху натертим пармезаном.
Буряк, пекінська капуста такукурудза прекрасно поєднуються разом. А якщо ви додасте до страви ще кілька інгредієнтів, у вас вийде справжній кулінарний шедевр.
Для приготування вам знадобляться:
Буряк миємо і запікаємо в духовці або мікрохвильовці. Готовий овоч нарізаємо дрібним кубиком. Подрібнюємо пекінську капусту. Нарізаємо кубиком шинку і відварені яйця. Додаємо сіль та перець за смаком. Заправляємо салат майонезом. Перед подачею прикрашаємо свіжою зеленню.
Для приготування вам знадобляться:
Відварений буряк натираємо на дрібній тертці. Додаємо до нього пропущений через прес часник, подрібнені горіхи та чорнослив. Перед тим, як додавати чорнослив, обов'язково замочіть його в окропі на 15 хвилин. Салат заправляємо майонезом. Сіль та перець додаємо за смаком.
Для цієї страви вам знадобляться:
Червону капусту миємо та нарізаємо тонкою соломкою. При бажанні, можете скористатися спеціальним пристосуванням для шинкування овоча. Відварений буряк чистимо, миємо та нарізаємо дрібним кубиком. Додаємо до салату натерте на тертці кисле яблуко та сир, сіль та перець. Заправляємо салат йогуртом.