Розповідаємо, як приготувати смачний салат і чим заправити редиску найкраще.
Салати з редискою готують весь сезон - з весни по осінь, так як цей овоч не тільки корисний, але і досить дешевий в літній період. Таке блюдо - ідеальний варіант, якщо в холодильнику мінімум продуктів, а у вас немає часу на "танці біля плити", але хочеться чогось свіжого. УНІАН розповість, як зробити незвичайний салат з редиски зі звичних продуктів.
Раніше ми говорили про те, як зробити смачний салат з пекінської капусти.
Інгредієнти:
Яйця відварити, очистити, промити під проточною водою і нарізати кубиками. Так само вчинити з редискою, але форма овоча повинна в результаті бути не квадратною, а круглою. Зелень подрібнити ножем, змішати всі інгредієнти в глибокій мисці. Заправити салат майонезом або сметаною, посолити, поперчити і подавати до столу.
Інгредієнти:
Яйця відварити і остудити, огірки і редис вимити, нарізати четвертинками. Яйця і сир натерти на тертці. Зелень дрібно нашаткувати, всі інгредієнти змішати в ємності. Заправити салат майонезом і сметаною, посолити, поперчити і подавати до столу.
Інгредієнти:
Редис і огірки вимити, нарізати кружечками або напівкружечками. Помідори нарізати четвертинками, салат порвати, а зелень дрібно нашаткувати. Змішати інгредієнти в ємності, заправити олією, посолити, перемішати і подавати до столу.