Соковитий і ніжний салат з "пекінки" вважається одним з кращих варіантів легких салатів для святкового столу.
Салати люблять абсолютно всі - від малого до великого, проте серед їх різноманіття не завжди вдається знайти той, який припаде до смаку на 100%. Класичні "Шуби" і "Мімози" можуть швидко набриднути, тому салат з пекінської капусти став мало не ковтком свіжого повітря для гурманів. УНІАН розповість, як приготувати його швидко і смачно.
Раніше ми говорили про те, як зробити салат з тунцем без майонезу.
Для приготування вам знадобляться:
Яйце відварити круто, остудити і почистити, з кукурудзи злити маринад. Пекінську капусту вимити, нашаткувати тонкими смужками. Огірок вимити, нарізати соломкою, так само вчинити з яйцем. Петрушку подрібнити, в глибокій мисці змішати всі інгредієнти, додати кукурудзу. Посолити, поперчити за смаком і заправити салат сметаною.
Для приготування вам знадобляться:
Яйця відварити круто, остудити, почистити. Капусту дрібно нашаткувати, крабові палички і яйце натерти на тертці. З кукурудзи злити маринад, змішати всі продукти в одній ємності, посолити, поперчити, заправити майонезом або сметаною.
Для приготування вам знадобляться:
Пекінську капусту вимити, дрібно нашаткувати і викласти в миску. Помідори помити і нарізати половинками кружечків. Сир натерти на тертці, часник пропустити через прес. З'єднати всі інгредієнти разом, посолити і поперчити салат, заправити його майонезом, а перед подачею посипати кунжутом.