Як зробити ідеальне тісто для пирога за 5 хвилин - дізнайтеся в матеріалі УНІАН.
Всі ми любимо поласувати смачним пирогом, але не завжди є час і бажання возитися з тестом. У такі моменти справжнім порятунком стане рецепт швидкого пирога.
Раніше УНІАН писав, як приготувати найсмачніший яблучний пиріг за 30 хвилин.
"Родзинка" цього пирога в тому, що він двоколірний. Вам знадобляться:
Змішуємо в глибокій мисці яйця з цукром і перемішуємо. Потім додаємо молоко і близько 10 мілілітрів масла. В отриману суміш висипаємо борошно і розпушувач, після чого ретельно перемішуємо тісто і розливаємо його в дві ємності однакового розміру. В одну частину тесту додаємо суміш з какао і молока, перемішуємо.
Беремо форму для випікання, застилає її дно пергаментним папером і вливаємо тісто з обох мисок одночасно, щоб майбутній пиріг складався з двох частин різного кольору.
Випікаємо пиріг близько 3-40 хвилин в духовці, розігрітій до 180°C. Готовий пиріг можна прикрасити згущеним молоком або шоколадом, перемішаним з горіхами, родзинками або маком.
Це дійсно найпростіший пиріг з усіх, що вам зустрічалися. Його секрет у використанні мигдального борошна - це гарантія того, що у вас вийде смачне тісто на пиріг. Вам знадобляться наступні інгредієнти:
У глибокій мисці змішуємо мигдальне борошно з цукром, потім вбиваємо туди яйця і збиваємо їх за допомогою міксера. Додаємо в тісто цедру лимона і корицю.
Виливаємо тісто в змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин. Потім посипаємо пиріг цукровою пудрою.