Розповідаємо, як приготувати холодець в мультиварці - з курки він виходить особливо ніжним.
Холодець вважається однією з головних зимових страв, але деякі господині не беруться його готувати - надто вже багато мороки з таким частуванням. Однак вихід є - можна зробити курячий холодець в мультиварці, адже це просто, швидко і дуже-дуже смачно.
Інгредієнти:
Куряче м'ясо промити холодною водою, цибулю очистити і нарізати на половинки. Моркву очистити і нарізати великими шматками. Укласти в мультиварку курку, цибулю, моркву, лавровий лист і чорний перець. Залити водою так, щоб вона покривала продукти, посолити. Закрити кришку мультиварки і включити режим "Тушкування" або "Каші" на 2-3 години.
Для того щоб холодець в мультиварці з желатином вийшов ідеальним, цей "секретний" інгредієнт потрібно правильно підготувати, а саме - замочити желатин в холодній воді відповідно до інструкцій на упаковці.
Після завершення програми дати курячому холодцю охолонути до кімнатної температури. Потім прибрати кістки, цибулю, моркву, лавровий лист і перець. М'ясо подрібнити шматочками. Додати замочений желатин в бульйон і перемішати.
Перелити вміст мультиварки в форму для застигання. Поставити форму в холодильник на кілька годин (бажано на ніч), щоб на холодець з курки в мультиварці з желатином повністю застиг. Перед подачею нарізати застиглий холодець курячий в мультиварці на порційні шматочки. Прикрасити свіжою зеленню.