Розповідаємо, як зробити кляр, щоб м'ясо тануло в роті.
Свинячі або курячі відбивні - дуже популярна страва, яку найчастіше готують, використовуючи кляр. Борошно і яйце - звичні інгредієнти, які є у всіх, але мало хто знає, як зробити відбивні зі свинини і курки ще смачніше.
Інгредієнти:
ВАЖЛИВО: цей перелік інгредієнтів підходить для того щоб зробити кляр на відбивні зі свинини для шматочка м'яса вагою 300 гр.
Записуйте, як готується кляр для відбивних зі свинини за таким рецептом.
Вбити яйце в глибоку ємність, посолити і поперчити його. Додати 50 мл теплого молока, ретельно збити віночком всі інгредієнти. Потім всипати борошно, просіяне через сито, перемішати виделкою до тих пір, поки маса не стане однорідною - без грудочок. Далі - чайна ложка меленого часнику, знову перемішати. У цей кляр потрібно занурювати шматки свинячого м'яса, попередньо відбитого через харчову плівку, і обсмажувати до готовності на сковороді.
Інгредієнти:
ВАЖЛИВО: список інгредієнтів вказаний для того щоб зробити відбивні курячі зі шматка філе вагою 500 гр.
Записуйте, як зробити кляр на відбивні з курячого м'яса.
Вбити в миску два яйця, посолити, поперчити, збити віночком до появи легкої піни. Додати сметану (майонез), знову перемішати ретельно, щоб маса була однорідною. Всипати просіяне через сито борошно, виделкою розмішати її, прибираючи грудочки. Вмочати курячі відбивні в кляр і смажити на сковороді, змащеній олією, до готовності.