Як приготувати куряче філе, щоб воно було соковитим, смачним і апетитним - читайте в матеріалі.
Куряче філе - проста і дієтична частина птиці, яку можна вживати в їжу навіть тим дівчатам, що худнуть. Посмажити, зварити або запекти "філешку" можна як завгодно, головне - щоб вийшло смачно і ситно. УНІАН розповість, як приготувати куряче філе на радість всім близьким.
Раніше ми говорили про те, як зробити соковиті котлети курячі - рецепт на 15 хвилин.
Інгредієнти:
Куряче філе нарізати тонкими слайсами, відбити через плівку. Посолити, поперчити, змастити подрібненим часником. На край кожного шматочка філе викласти сир, натертий на тертці, і подрібнену зелень. Загорнути філе рулетиком і скріпити края зубочистками. Обваляти заготовку в борошні і обсмажити на сковороді з двох сторін до готовності.
Інгредієнти:
Куряче філе вимити, обсушити, нарізати шматками по 1 см, злегка відбити. Приготувати соус - змішати томатну пасту, сметану і бульйон. Посолити, поперчити, довести до кипіння і прибрати в сторону. Філе обваляти в борошні і викласти на друшляк, щоб зайве борошно висипалося. Цибулю дрібно нарізати, обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Викласти до неї курку і на сильному вогні смажити 5-6 хвилин. Перекласти м'ясо в ємність з соусом і тушкувати на повільному вогні 15-20 хвилин.
Інгредієнти:
Філе вимити, нарізати шматочками по 1 см. На розігріту сковороду висипати цукор, додати 1-2 ч. л води і повністю розчинити його. Коли цукор потемніє, викласти шматочки філе, перемішати і обсмажувати 7-10 хвилин під кришкою. Часник почистити, нарізати пластинами і додати до м'яса. Влити соєвий соус, оцет, всипати перець. Не забудьте про те, скільки за часом смажити куряче філе на сковороді в такому вигляді - не більше 3-4 хвилин без кришки, поки соус не загусне. В кінці прибрати м'ясо з вогню, посипати кунжутом і подавати до столу.