Рулет з омлету з сирною начинкою стане відмінною пікантною закускою.
Яєчний рулет - це ніжна і повітряна закуска, яка здивує ваших гостей. Приготувати її буде нескладно навіть новачкам на кухні - цей легкий і симпатичний рулет вимагає мінімум часу і зусиль. Ніжна структура омлету добре поєднується з сиром, зеленню, часником і шпинатом. За бажанням в начинку можна загорнути будь-які овочі або м'ясні продукти на ваш смак.
Яйця розбити в миску, посолити і збити блендером. Додати сметану і ще раз збити. Форму для запікання вистелити пергаментом і змастити олією. Вилити у форму суміш яєць зі сметаною. Випікати 15 хвилин при температурі 170 градусів. Дістати омлет з форми і остудити, залишити його на папері.
Для начинки твердий і плавлений сири натерти на тертці, додати тертий часник і дрібно посічену зелень. Додати майонез і сметану, перемішати. Начинку рівномірно розподілити по одній стороні омлету. За допомогою паперу закрутити рулет і відправити в холодильник на 30 хвилин. Розрізати на однакові порції і подавати до столу.
Для начинки:
Яйця збити з сіллю і молоком блендером. На гарячій сковороді з маслом посмажити чверть яєчної суміші. Потім зробити ще три омлети. У глибокій сковороді обсмажити дрібно нарізані цибулю і гриби. Додати борошно, перемішати, повільно влити молоко. Посолити, накрити кришкою і готувати на повільному вогні протягом декількох хвилин. Додати дрібно нарізаний шпинат і готувати ще кілька хвилин на маленькому вогні. У кожен омлет покласти начинку, додати кубики сиру фета і загорнути в рулет.
Читайте також інші рецепти: