Куряча печінка - простий інгредієнт, з якого можна приготувати апетитну страву
Даний продукт містить велику кількість вітаміну А, який благотворно впливає на шкіру і зір. Більш того, 100 гр курячої печінки досить, щоб задовольнити добову потребу організму в залозі.
Раніше ми розповідали, що приготувати на вечерю, а сьогодні поділимося приголомшливими рецептами страв з печінки.
Вимити і обсушити курячу печінку, розрізати на 3-4 частини. Лук почистити, нарізати кільцями або кубиками. Обсмажити цибулю на розігрітій сковороді 3-4 хвилини. Додати печінку, тушкувати, помішуючи, 5-10 хвилин. Посолити, поперчити, влити сметану, тушкувати 2-3 хвилини. В кінці посипати дрібно нарізаною зеленню.
Лук очистити, нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. На рослинній олії обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати моркву, смажити до м'якості.
Читайте такожОвочеве рагу: класичний рецепт і оригінальні варіації з м ясом
Прибрати спеції зі страви, пропустити печінку з овочами через м'ясорубку або комбайн. Додати решту вершкового масла, перемішати. Можна за бажанням відправити паштет в холодильник.
Овочі очистити і промити, моркву і солодкий перець нарізати соломкою, цибулю - півкільцями, помідори - кубиками. Розігріти рослинне масло на сковороді, викласти овочі (крім помідорів), обсмажувати їх 5 хвилин.
Видалити прожилки у курячої печінки, нарізати шматочками. З'єднати з овочами, перемішати, обсмажувати 7-10 хвилин. Додати помідори і спеції, перемішати, тушкувати 10-15 хвилин. В кінці додати дрібно посічену петрушку і кріп.
Вас також може зацікавити: