Що приготувати зі свинини: 4 неймовірні страви

Що приготувати зі свинини на сковороді, в духовці чи на багатті - дізнайтеся на УНІАН.

Свинина не дарма займає лідируючу позицію в рейтингу улюблених українцями продуктів. У м'ясі міститься велика кількість вітамінів групи В, які сприятливо впливають на зростання і розвиток важливих функцій в організмі. М'якоть хрюшки багата цинком, магнієм і селеном. Перераховані речовини нормалізують роботу серцево-судинної системи, покращують травні процеси.

Сьогодні УНІАН порадить, що приготувати зі свинини на свята. Раніше ми розповідали, що приготувати з курячого філе.

Свинячі реберця

М'які, хрусткі, в томатно-соєвому соусі або маринаді-витвір мистецтва, а не блюдо. Ви можете обсмажити реберця на сковороді, закоптити на грилі або навіть згасити з овочами. Будьте обережні-одного разу спробувавши, у вас навряд чи вийде коли-небудь забути цей смак.

Натискайте на блакитний текст, щоб дізнатися, як приготувати свинячі реберця.

Свиняча вирізка

Ця частина тварини вважається найбільш підходящою для страв, на які ви робите особливо великі ставки. Якщо вам потрібно здивувати гостей - купуйте вирізку. М'язова тканина найменше задіяна в рухах свині, тому м'ясо саме по собі ніжне і повітряне.

Розповідаємо докладніше, як приготувати свинячу вирізку і опинитися в гастрономічному раю.

Шашлик

Маринований в травах, кефірі, пиві, вині або власному соку - улюблена українцями кавказька страва буде танути в роті, якщо ви прислухаєтеся до наших порад.

Як вибрати м'ясо, в чому секрет вдалого страви і які вони - 5 кращих рецептів шашлику - дізнайтеся прямо зараз.

Буженина в духовці

Унікальний рецепт для тих господинь, які давно мріяли спробувати себе в мистецтві м'ясних заготовок. Шматок свинини, натертий травами і запечений в духовці, стане вашою гордістю і головною стравою святкового столу. Таку закуску можна готувати і в повсякденності - було б бажання.

Ділимося секретом і показуємо, як правильно готується буженина в духовці.

Вас також може зацікавити: