Як приготувати простий буряковий салат, щоб близькі просили добавки - дізнайтеся у матеріалі УНІАН.
Буряковий салат обов'язково прикрасить будь-який стіл і навряд чи когось розчарує. Яскравий на смак і колір цей салат стане прекрасним доповненням меню.
Раніше ми говорили про те, як зварити буряк швидко для салату або іншої страви.
Для приготування даного салату багато зусиль не буде потрібно, а ось результат навряд чи когось залишить байдужим. Особливо салат повинен порадувати любителів буряка, оскільки нічого не буде перебивати його смак, навіть навпаки він максимально розкриється.
Інгредієнти - список
Щоб отримати дві порції салату, потрібно:
Найкраще використовувати буряк циліндричної форми, який за смаком набагато солодше.
Спосіб приготування - покрокові рекомендації
Буряк миємо, варимо до готовності (близько 1-1,5 години), дістаємо з води і чекаємо, поки він охолоне.
Після цього очищаємо буряк від шкірки та натираємо на тертці, бажано на найбільшій.
В отриману масу спочатку додаємо сіль і цукор, а потім - лимонний сік, перемішуємо і залишаємо на кілька хвилин.
у кінці до приправленого буряку додаємо рослинне масло і ще раз перемішуємо. Тепер його можна подавати на стіл.
Цей яскравий і смачний салат цілком підійде як до святкового столу, так і до щоденного.
Інгредієнти - список
Для невеликої кількості салату необхідно взяти
Щоб максимально знизити калорійність салату, найкраще вибирати майонез з найменшою жирністю. Це не повинно зіпсувати його смак.
Спосіб приготування - покрокові рекомендації
Спочатку відварюємо яйця (5-10 хвилин) з буряком (близько 1-1,5 години) і даємо їм гарненько охолонути.
Після цього у приготовлену ємність натираємо буряк, сир і яйця, залишаючи при цьому частину жовтка для прикраси салату в кінці приготування.
В отриману масу додаємо подрібнений часник, солимо, перемішуємо, посипаємо жовтком і викладаємо у салатницю.
Поживний і незвичайний салат. Горіхи надають страві неповторний смак.
Інгредієнти - список
Щоб дотримати пропорції вірно, буде потрібно:
Для заправки салату також використовують майонез.
Спосіб приготування - покрокові рекомендації
Буряк відварюємо до готовності, охолоджуємо і натираємо на крупній тертці.
Волоські горіхи кришимо до дрібних шматочків або розтираємо і додаємо до буряка. Солимо, перчимо і заправляємо отриману масу рослинним маслом, після чого ретельно все перемішуємо.
Раніше УНІАН також писав, як смачно приготувати гречку, щоб вона завжди виходила ідеальною.