"Не буде часу поневірятися": у Росії знайшли нових кандидатів для відправки на війну

Пропозицію висунув єдинорос.

Голова Курганської обласної думи, член "Єдиної Росії" Дмитро Фролов запропонував відправляти відвідувачів витверезника на заводи або до лав окупаційної армії.

Як пише 45.ru, в ході засідання з'ясувалося, що тільки половина пацієнтів витверезників регіону працевлаштовані. "Те, що людина потрапила у витверезник, це не ставить хрест на його діяльності робочій. Оступитися має право кожен. Може бути, в цьому ключі теж дивитися, <...> може, хтось із них <...> контракт захоче підписати, служити і захищати батьківщину", - запропонував Фролов.

Він додав, що часто люди набувають шкідливі звички "від неробства". "Якщо людина зайнята, займається своєю роботою, то у неї немає часу тинятися, поневірятися, лежати на теплотрасі", - додав він.

Кого в Росії "не шкода" відправити на війну

Нагадаємо, минулої осені диктатор Путін провів зустріч з матерями російських окупантів, які воюють проти України. Він заявив одній з матерів, що її син "не дарма пішов з життя".

"Ми всі коли-небудь з цього світу все підемо. Це неминуче. Питання в тому, як ми жили. Деякі ж живуть або не живуть, незрозуміло. І як йдуть? Від горілки або ще від чогось. А потім пішли, і жили чи не жили - непомітно. А ваш син жив. І його мета досягнута", - сказав диктатор.

Раніше протоієрей Російської православної церкви закликав відправити на фронт відвідувачів московських нічних клубів.

Вас також можуть зацікавити новини: