"До Нового року знищити Путіна": опозиціонер розповів про полювання на диктатора (відео)

В'ячеслав Мальцев також пояснив, навіщо Мішустін їздив до Китаю.

Російська опозиція поставила за мету знищити нинішнього президента РФ Володимира Путіна до Нового року. Після нього на 100 днів крісло займе голова уряду Росії Михайло Мішустін.

"Путіна приб'ємо - дуже і дуже хочеться. Було у нас кілька епізодів, де ми, м'яко кажучи, "соплі пожували" - або отримали невчасно інформацію, або отримали її вчасно, але у нас не було людей. Був один епізод, коли ми отримали за два дні 100%-у інформацію. У нас була купа часу підготуватися, але ми не змогли, тому що нікого не знайшли і це великий мінус. Я говорив зі своїми партизанами і тепер вони заздалегідь пишуть про свою готовність і де вони територіально. Я з такими людьми спілкуюся особисто, але поки не співпало – ті люди, які готові, поки не потрапляють туди, де знаходиться Путін", - розповів російський опозиціонер В'ячеслав Мальцев.

Політик упевнений, що шанс ліквідувати російського диктатора ще випаде.

"Завдання не змінюється – до Нового року ми повинні знищити Путіна. Це наше завдання, а не української армії чи західних спецслужб. Кожен повинен займатися своєю справою, а наша справа – фізичне знищення Путіна", - зазначив представник опозиції.

За його словами, після цього управління країною перейде до нинішнього голови уряду РФ Михайла Мішустіна.

"Хто буде після Путіна? Зрозуміло хто -  Мішустін, тому що він за Конституцією є виконуючим обов'язки президента протягом 100 днів, тому китайці так активно з ним спілкуються. До цього року Сі Цзіньпін ніяк з Мушистіним не зустрічався. Коли ж він приїжджав до Росії, то спеціально поїхав сам на зустріч з Мішустіним, який потім їздив до Китаю. Я так розумію, він їздив за ярликом на князювання, тому що він о 12:00 зайшов до Сі Цзіньпіна в кабінет, а о 13:00 його літак вже летів на Москву", - підсумував Мальцев.

Смерть Путіна - прогнози експертів

ЗМІ вже неодноразово приписували російському диктатору різні хвороби, в тому числі рак. Наприкінці серпня 2022 року в ГУР Міноборони України повідомили, що Путін хворий і морально, і фізично, при цьому говорилося про шизофренію.

У середині серпня 2023 року ЗМІ дізналися, що останнім часом самопочуття президента РФ погіршилося на тлі тривалої хвороби.

У свою чергу політолог Валерій Соловей 12 вересня розповів, що смерть Путіна можлива до кінця осені.

Вас також можуть зацікавити новини: