"Бив ногами по обличчю, в живіт": у Росії "розвідник" до втрати свідомості побив ревниву дівчину (фото)

Постраждала називає свого хлопця "співробітником ГРУ" та боїться, що він уникне покарання.

П'яний москвич до втрати свідомості побив свою дівчину Юлію Толмачову за те, то вона подивилася в його телефон.

Читайте такожУ Москві суд вирішив не саджати до в язниці екс-поліцейського, який обстріляв 13-річну школяркуПро це Telegram-канал LifeShot.

Зазначається, що інцидент стався в ніч проти 8 березня. За словами однієї з подруг постраждалої, у них є записи, на яких він зізнається, як протягом години бив її головою об стіну та добивав металевою ложкою для взуття.

Як пише «360» з посиланням на розповідь дівчини, хлопець служить в російській розвідці (вона називає його «співробітником ГРУ») і може уникнути покарання. Постраждала вже написала заяву в поліцію та зафіксувала побої.

«Ситуації схожі були, на Новий рік, наприклад, дівчата були свідками. Він вдарив мене в живіт та кулаком в щелепу. Те, що було 8 березня, - це було побиття. Він ударив мене головою об стіну кілька разів, так, що у мене крововилив почався. Бив мене ногами по обличчю, в живіт, бив залізною ложкою», - розповіла вона.

За словами Юлії, причиною стали її ревнощі.

«Причина була на ґрунті ревнощів моїх. Я залізла в його телефон, він це не любить. Оскільки він був у стані алкогольного сп'яніння, то не став стримуватися і ось так мене відлупцював. Я побачила в його телефоні те, що не повинна була побачити», - згадала постраждала.

В результаті у Юлії зламаний ніс, закрита черепно-мозкова травма, а також численні садна та синці. 

Вас також можуть зацікавити новини