Представлено новий годинник Apple Watch Series 6

Основний акцент у презентації цього року зроблено на відстеженні стану здоров'я.

Компанія Apple на презентації 15 вересня представила новий годинник Apple Watch Series 6.

Голова компанії Тім Кук під час презентація розповів, що годинник Apple Watch можна використовувати по-різному: управляти розумним будинком, слухати музику, стежити за серцебиттям, відстежувати падіння. Але основний акцент у презентації цього року зроблено на відстеженні стану здоров'я.

Так, нова операційна система WatchOS 7 буде стежити за вашим споживанням кисню: вбудований датчик кисню виміряє його рівень всього за 15 секунд. Також з'явився таймер миття рук, що включається автоматично.

Годинники також зможе допомагати в дослідженнях, присвячених впливу насичення крові киснем в боротьбі із захворюваннями серця і легенів, а також в дослідженнях з вивчення вірусу грипу.

Читайте такожХарактеристики нових iPad та Apple Watch витекли в мережу до офіційної презентації

Варто також додати, що до одного iPhone можна буде підключити кілька Apple Watch - наприклад дітей або літніх родичів. Таким чином, годинник зможе попередити родичів або близьких, якщо щось пішло не так.

Крім цього, можна буде вказати, з якими контактами можуть спілкуватися ваші діти. Також можна буде стежити за місцем розташування дитини, але тільки якщо модель Apple Watch підтримує SIM.

У Series 6-новий двоядерний процесор S6, який заснований на процесорах a13 Bionic з iPhone.

У годиннику тепер також є висотомір, а також оптимізована робота екрану.

Apple також показала безліч різних циферблатів. Наприклад - з тахіметром, або циферблат з намальованими людьми (які кожен раз різні), а ще з'явився циферблат мемодзі, які перебралися з "Айфона".

Нові годинники будуть доступні в синьому, золотому, сіро-чорному і червоному кольорах.

Apple Watch Series 6 коштуватиме $399. В американські магазини девайси надійдуть 18 вересня.

Вас також можуть зацікавити новини