Чого чекати від Apple на сьогоднішній презентації / Ілюстрація REUTERS

На сьогоднішній презентації компанія Apple має представити свої нові смарт-годинники та планшети. Відомий Інсайдер Еван Бласс опублікував у мережі характеристики низки нових пристроїв ще до офіційного анонса.

Читайте такожЯк виглядатиме новий iPhone: у мережу потрапило правдоподібне відео з корпусом новинки

Як повідомляє Ixbt.com. Бласс поділився інформацією про дві нові моделі iPad, а також про Apple Watch Series 6 і доступні Apple Watch SE.

Відео дня

Так, iPad Air четвертого покоління буде побудований на новому чіпі Apple A14. Ця ж платформа, імовірно, буде використовуватися в iPhone 12. Крім того, новий iPad Air отримає порт USB-C.

Ще одна новинка - iPad восьмого покоління, буде побудований на менш потужному чіпі A12X Bionic і мати роз'єм Lightning від Apple. При цьому, він буде дешевшим за iPad Air.

За інформацією джерела, в Apple Watch Series 6 буде встановлений чіп S4. Журналісти допускають, що це помилка, адже в Apple Watch Series Series 5 був встановлений процесор S5.

Розумні годинники будуть представлені у двох розмірах, вони будуть доступні у версіях з Bluetooth і LTE. Те ж стосується і більш доступних Apple Watch SE.

Презентація Apple 2020: де і коли дивитися

  • Сьогодні компанія Apple представить нову лінійку гаджетів.
  • Як повідомили в Apple, презентація розпочнеться 15 вересня о 20:00 за Києвом. Пряма трансляція буде проводитися зі штаб-квартири Apple Park в Купертіно.
  • Очікується, що 15 вересня компанія покаже нові смарт-годинники Apple Watch SE і Apple Watch Series 6, а також планшети iPad Air 4 і iPad 8. Найочікуваніша новинка презентації - лінійка iPhone 12: Apple має представити iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max і, можливо, ще одну модель iPhone.
  • Навколо анонсу нової лінійки iPhone гуляють суперечливі чутки. Деякі аналітики вважають, що компанія не готова анонсувати смартфони, і представить їх пізніше. Інші схиляються до того, що Apple все ж представить довгоочікувані новинки сьогодні.