Стан Балуха стабільно тяжкий, його оглянули відомі нейрохірурги – депутатка

Сьогодні для додаткових консультацій були запрошені відомі нейрохірурги, зокрема, професор Микола Поліщук.

Стан колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха після побиття залишається стабільно тяжким, його оглянули відомі нейрохірурги.

Читайте такожБалуха ввели у медикаментозну кому – ЗМІ

Про це народний депутат від "Європейської солідарності" Ірина Геращенко повідомила у Facebook.

«Новини від лікуючих лікарів В. Балуха: «Пацієнт стабільно важкий. Володя забезпечений всім необхідним. Сьогодні для додаткових консультацій були запрошені і оглянули пана Володимира відомі нейрохірурги, зокрема, професор М. Поліщук», - зазначила депутат.

Вона також повідомила, що 10 вересня Балуха у присутності представників поліції, оскільки триває слідство, відвідав отець Климент, прочитав молитву на одужання.

Балуха побили: що відомо 

  • Балуха вночі 8 вересня побили у Києві. Його знайшли вранці зі зламаною рукою та ключицею. Також у Балуха черепно-мозкова травма, його прооперували.
  • За фактом заподіяння тілесних ушкоджень Балуху відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу. У поліції заявили, що обставини побиття Балуха розслідує слідча група з найдосвідченіших та висококваліфікованих працівників.
  • Балуха визволили з російського ув'язнення 7 вересня 2019 року в рамках обміну утримуваними особами з Росією разом з іншими незаконно ув’язненими українцями.