Бізнесмен вимагає спростування від авторів фільму "Батальйон "Монако" 2": він не громадянин України

Також Едуард Кохан спростовує будь-які відношення до української компанії "Євроенерготрейд".

Бізнесмен Едуард Кохан вимагає від видання "Українська правда" та авторів фільму "Батальйон "Монако" 2. Українські елітні біженці на Лазурному узбережжі" спростування інформації, поданої про нього в згаданому вище розслідуванні, адже, за його словами, вона не відповідає дійсності.

Про це йдеться в листі Кохана, надісланому на адресу головного редактора "Української правди".

"В даному відеосюжеті згадується моє ім'я, а також стверджується, що я, Едуард Кохан, начебто маю відношення до української компанії "Євроенерготрейд", більше того є одним із неофіційних бенефіціарів даної компанії. При цьому жодного підтвердження даних висловлювань, а також джерел оприлюдненої інформації автором сюжету не надано", – йдеться в листі бізнесмена.

Кохан стверджує, що він взагалі не є громадянином України та перебуває у Франції на законних підставах, а тому взагалі не є біженцем. Також він спростовує будь-які зв'язки з компанією "Євроенерготрейд".

"Оприлюднена у відеосюжеті недостовірна інформація щодо мене може негативно вплинути на мої побутові та робочі зв'язки, а також на мою репутацію", – заявив бізнесмен, вимагаючи від авторів розслідування негайного спростування інформації про нього на головній сторінці сайту "Українська правда".

Якщо цього не відбудеться, Кохан має намір звертатися до суду.