З 2021 року гід почне видавати в Росії свій путівник по ресторанам.
Інспектори міжнародного путівника по ресторанам "Гід Мішлен" перебувають у Москві для дослідження місцевої кухні, до якої приписали український борщ.
Читайте такожГрузія оголосила сир сулугуні своєю культурною спадщиною
З 2021 року гід почне видавати в Росії свій путівник по ресторанах, вперше склавши рейтинг по Москві.
Експерти відзначають "овочі та ароматні трави, які надають жвавих, неповторних смаків улюбленим першим стравам гурманів, таким як борщ або розсольник".
Раніше міністр культури Олександр Ткаченко повідомив, що до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України за рекомендацією Експертної ради при МКІП увійде культура приготування українського борщу.