Favbet перерахував до бюджету ще 117 мільйонів гривень

Реклама

Новину підготовлено та розміщено на правах реклами.

Букмекерська компанія "Фавбет" сплатила ще 117 млн гривень ліцензійних платежів до державного бюджету України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення компанії.

"Нинішня ситуація в економіці вимагає консолідації всіх українських бізнесів, незалежно від галузі. Це передбачає спільну роботу в гуманітарній площині, підтримку армії, а головне - наповнення бюджету шляхом прозорої діяльності та своєчасної сплати податків. Як відповідальна компанія та один із лідерів ринку, Favbet цього року не лише здійснює регулярні ліцензійні платежі, а й збільшує обсяги ліцензованої діяльності, щоб підтримувати національну економіку під час війни та наближати нашу перемогу", - коментує один із директорів компанії Favbet Михайло Приходько.

Також у жовтні цього року компанія сплатила 23,4 млн грн за продовження ще однієї з ліцензій.

Кошти від оплати ліцензій у сфері азартних ігор надходять до державного та місцевих бюджетів, а також через спеціальний держфонд спрямовуються на підтримку медицини, культури, освіти та інших суспільно важливих напрямків, які часто відчувають брак фінансування, особливо в умовах війни.

Нагадаємо, Favbet - міжнародна компанія, заснована 1999 року в Україні. Працює за міжнародними та регіональними ліцензіями в Україні, Хорватії та Румунії.

Понад 20 років компанія займається розвитком професійного та аматорського спорту в Україні, реалізує благодійні ініціативи через благодійний фонд Favbet Foundation, який з 24 лютого зосереджений на підтримці та забезпеченні ЗСУ.