Залужний підтримав військових, що заспівали лайливу приспівку про Путіна на репетиції параду (відео)

Водночас генерал не уточнив, чи було виконання пісні санкціоновано військовим командуванням.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний підтримав військових, які заспівали відому лайливу приспівку "Путін – х***о" на репетиції параду до Дня незалежності в Києві.

В інтерв’ю журналістці Яніні Соколовій він заявив, що бійці сказали правду. Однак не уточнив, чи було виконання пісні санкціоновано військовим командуванням.

Залужний пояснив, що розглядає ситуацію з двох боків.

Читайте такожПутін поскаржився на українських президентів

"Скажімо так: з одного боку, я сам батько двох дітей і мені не хотілося б, щоб це відбивалося в такому колі загалом. Це з етичної точки зору, тобто моралі, щодо дітей і жінок… Але, по суті, вони [військові] сказали від душі, вони сказали правду. Честь їм і хвала", - зазначив він.

Нагадаємо, під час першої репетиції параду до Дня незалежності в Києві у серпні цього року військові заспівали відому приспівку про російського президента. Відео з репетиції сколихнуло мережу та спричинило гостру реакцію російських прокремлівських ЗМІ.

Довідка. Приспівка "Путін – х***о" вперше прозвучала на футбольному матчі ще у березні 2014 року. Відтоді "пішла в народ" і виконується як на футбольних матчах, так і на політичних акціях.