Жителька Маріуполя отримала 8 років в’язниці за передачу бойовикам даних про українських військових

Жінка у 2015 році збирала дані щодо озброєння, особового складу та персональних даних військових Нацгвардії та через соцмережу «ВКонтакте» передавала їх бойовикам.

Жительку міста Маріуполь Донецької області, яка передавала бойовикам дані про українських військових, засуджено до 8 років позбавлення волі.

Читайте такожВоював проти ЗСУ: на Харківщині затримали бойовика "ЛНР"Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури.

Прокурором у суді доведено, що упродовж березня-червня 2015 року військовослужбовець однієї з військових частин, розташованих на території області, збирала дані щодо озброєння, особового складу та персональних даних військових Національної гвардії України.

«У подальшому через власний акаунт у соціальний мережі «ВКонтакте» правопорушниця передавала вказану інформацію представнику незаконного збройного формування РФ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що судом ухвалено обвинувальний вирок 44-річній жительці Маріуполя за фактом сприяння діяльності окупаційних збройних формувань РФ (ч. 1 ст. 258-3 КК України).

Вироком Іллічівського районного суду Маріуполя зловмисницю засуджено до 8 років позбавлення волі.

Вас також можуть зацікавити новини