"Впевнений на 101%": у Зеленського спрогнозували, яким буде кінець Путіна

Смерть президента Росії буде страшною, вважає радник глави Офісу президента.

Радник керівника Офісу президента України Володимира Зеленського Олексій Арестович спрогнозував, що кінець глави Російської Федерації Володимира Путіна буде "страшним".

Арестович в інтерв'ю українському журналісту і засновнику видання "Гордон" Дмитру Гордону сказав, що впевнений на 101% у страшному кінці російського лідера.

"Страшним (буде кінець Путіна - Ред.). Упевнений на 101%. Як у Сталіна (радянський диктатор Йосип Сталін - Ред.): людина лежить в калюжі сечі, а їй не дають надати допомогу, тому що всі зітхнули з полегшенням. В першу чергу - його найближче оточення", - зазначив співрозмовник.

Йосипа Сталіна 1 березня 1953 року на дачі під Москвою знайшли на підлозі, він там лежав. 2 березня на дачу приїхали лікарі, а 6 числа по радіо було оголошено про смерть Сталіна. Є різні версії щодо смерті диктатора.

Син колишнього першого секретаря ЦК КПРС Микити Хрущова Сергій в інтерв'ю "Бульвару Гордона" сказав, що диктатор помер від інсульту і через те, що йому не була надана допомога.

"Сталін впав і обісцявся, а соратники просто не знали: може, він лежить тому, що випив зайвого після того, як вони поїхали...", - говорив співрозмовник.

Раніше Олексій Арестович заявив, що точно знає про онкологічне захворювання Володимира Путіна. За його словами, у президента Росії "ніби як саркома" (рак кісток).

Вас також можуть зацікавити новини: