Відмети суспільства стають главами окупованих українських територій - ЗМІ (відео)

Ці люди виконують всі вказівки російських військових. Але на них чекає або ліквідація, або в'язниця.

Голодують і співають на камеру, засовують собі цвяхи в ніс та б'ють себе сокирою в живіт. І навіть погрожують вбити. Це не новий сезон талант-шоу, хоча і там деякі були, а нові керівники тимчасово окупованих територій України. 

Як розповів в ефірі проекту FreeДом керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, ставлять тих, ким буде найлегше керувати, віддавати накази. Тобто таким чином створюється ілюзія місцевого самоврядування. 

Серед таких колаборантів - самопроголошений мер Мелітополя Галина Данильченко. До приходу "руського міра" вона була регіональним підприємцем, а також мала великі політичні амбіції, вирішувала питання жорстко і конкретно.

Другий екземпляр раніше забивав цвяхи в ніс, а в перервах на виступах в талант-шоу показував свою активну політичну позицію. 8 останніх років Сергій Агарков не приховував своїх проросійських поглядів, а зараз став заступником мера тимчасово окупованої Балаклії Харківської області.

Кадрова політика окупантів вражає. Чого тільки вартий новий так званий мер Каховки Павло Філіпчук. До окупації південних регіонів України російськими військами він співпрацював з партією ОПЗЖ, а також намагався завоювати серця місцевих виборців відео у соцмережах. 

"Насправді в окупованих регіонах кадровий голод. І ніхто, крім таких як Філіпчук, не хоче бути гауляйтерами", - підсумували журналісти.

Раніше в центрі окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух у районі проживання гауляйтера Запорізької області від Росії - екс-нардепа Євгена Балицького.

Вас також можуть зацікавити новини: