Росіяни атакували ракетою підприємство у Запоріжжі: є поранений

За попередньою інформацією, удару завдано однією з модифікацій балістичної ракети "Іскандер".

Сьогодні вранці росіяни завдали ракетного удару по підприємству у Запоріжжі, поранено людину. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко. 

За його інформацією, о 08:51, під час повітряної тривоги, ворог завдав ракетного удару по території підприємства в одному з районів Запоріжжя.

"Наразі тип ракети уточнюється. Попередньо – одна з модифікацій балістичної ракети "Іскандер". За попередніми даними, на цю хвилину відомо про одну легко поранену людину", - розповів він.

Малашко зазначив, що від вибухової хвилі пошкоджено магазин, розташований поряд із місцем удару.

За даними секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва, наразі відомо, що через вибухову хвилю пошкоджено вікна в трьох багатоповерхових будинках та трьох освітніх закладах. 

Також, як повідомили у Повітряних силах, під ранок на півдні було знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня "Орлан-10". 

Окрім того, цієї ночі було збито ударний ворожий безпілотник типу "Shahed".

Нічна атака на Дніпропетровщину – що відомо

Вночі 28 листопада російські окупанти вдарили ракетою по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області. Деталі ворожого удару встановлюються. 

Також з важкої артилерії росіяни обстріляли Марганецьку громаду Нікопольського району. Минулося без загиблих та постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: