У мережі "рознесли" назви нових закладів у Києві "Соска" та "Соси...сочна...я"

Заклади відкрилися у центрі столиці.

Кияни розкритикували провокаційні назви двох закладів, які нещодавно відкрили на Подолі. Мова йде про винний бар "Соска" на Хорива та сосисочну "Соси...сочна...я" на Сагайдачного.

Як пише "Київ Mediа", одними з перших увагу на нові заклади звернули київський активіст Руслан Хаврюта та одеський ресторатор Алекс Купер:

"Оральна фіксація. На Подолі відкрили відразу два проекти… "Соска" і ""Соси...сочна...я".

Зазначається, що перший заклад на вулиці Хорива відкрили керівниця Win Bar, співзасновниця львівського MAD Bars House Альона Наталенко разом з ресторатором Сергієм Мещеріновим, і провокаційна назва була обрана навмисне:

"Зрозуміло, що спершу з’являються інші асоціації, але ми закладали в назву тільки нашу любов до вина. Можна сказати, що ми її всмоктали з молоком матері. Тому в нашому випадку "соска" – це й провокація, і стьоб, і невід’ємна частина того, з чого починається наше життя", – розповіла Наталенко.

Другий заклад теж відкрили відомі ресторатори, але як обиралася назва для нього, наразі невідомо.

Користувачі у мережі активно обговорюють назви закладів:

"Бутер в ротик" і поруч не валявся", "Вульгарщину роблять ті, у кого не вистачає фантазії придумати гарну назву та розуму/грошей, щоб створити якісну рекламу", "Так само й у стендаперів: якщо немає почуття гумору, то починають "жартувати" про **лю та лайно", "Огидні назви".