У 2020 році відбір на програму обміну майбутніх лідерів FLEX вперше проходить онлайн

НК

Цього року відбір на програму FLEX (Future Leaders Exchange Program) вперше проходить онлайн! Заявку можна подати до 15 жовтня 2020 року.

Програма обміну майбутніх лідерів FLEX є безкоштовною для всіх, відбувається на конкурсній основі та обирає учасників за їх здібностями. Програма відправляє українських старшокласників до США на навчання та обмін з 1993 року.

З того часу, понад 7000 українських флексерів, як випускники програми себе називають, були прийняті до спільноти США, відвідували американську середню школу та жили в американській приймаючій родині. Насправді програма FLEX існує досить довго, щоб і мати і її дочка брали участь у програмі коли були старшокласниками!

Ви спитаєте, що нового у «старій» та звичній всім програмі FLEX? Цього року, замість того, щоб особисто збиратись у школах по всій Україні, ми запровадили новий зручний процес подання заявок онлайн на 2021-22 навчальний рік.

Цього року українським старшокласникам, що були народжені 01.01.2004 -15.07.2006, навчаються у 8, 9 та 10 класах та мають певне знання англійської мови, потрібен лише пристрій - комп’ютер чи телефон, та підключення до Інтернету, щоб розпочати свою заявку! Бажаючі повинні розпочати якомога швидше: заявку можна подати до 15 жовтня 2020 року.

Програма, що фінансується Державним Департаментом Сполучених Штатів, була створена завдяки переконанню сенатора Біла Бредлі у тому, що найкращим шляхом для забезпечення довготривалого миру та взаєморозуміння між Сполученими Штатами та іншими країнами є надання можливості молоді із цих країн особисто пізнавати Америку та американців. В Україні ФЛЕКС адмініструється організацією Американські ради з міжнародної освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Учасники програми FLEX – від природи допитливі та завзяті «громадяни світу». Перебуваючи в США, учні не лише дізнаються про американське суспільство та цінності, але й розповідають американцям про Україну та українську культуру.

Учасники програми FLEX виступають послами України у своїх приймаючих громадах США та часто беруть участь у соціальних проектах під час обміну. Учні з України приносять найкраще, що є в нашій культурі та суспільстві, прямо в серце Америки.

Аплікаційна форма доступна по 15 жовтня 2020 на сайті https://ais.americancouncils.org/flex

Інформація про вимоги програми, процес відбору, а також докладні інструкції щодо заповнення аплікаційної форми на нашому сайті: https://americancouncils.org.ua/flex-zagalna-informacija-pro-testuvannja/

Телефон: +38 044 289 3952

Електронна адреса: flex.ua@americancouncils.org

Сайт: www.americancouncils.org.ua

Телеграм бот, де ви можете знайти відповіді на питання: http://t.me/flex_program_ukraine_bot

Instagram: https://www.instagram.com/flexprogramukraine/  

Facebook: https://www.facebook.com/FLEXUkraine

Telegram: @FLEX_Program_Ukraine