У Держспецзв'язку заявили, що не будуть відключати мобільний зв'язок та інтернет

Проблеми зі зв'язком спостерігаються через перевантажену мережу

Інформація про можливі відключення мобільного зв'язку та Інтернету не відповідає дійсності. Оператори та провайдери надаватимуть послуги в умовах російської агресії.

Про це повідомили в прес-службі Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

"У мережі поширюється інформація про можливі відключення мобільного зв'язку та Інтернету - ця інформація не відповідає дійсності. Оператори та провайдери продовжуватимуть надавати послуги громадянам. Системи оперативно-технічного управління комунікаційними мережами переведені в надзвичайний режим управління", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що українці повідомляють про перебої зі зв'язком. Проблеми спостерігаються через перевантажену мережу.

"Якщо ви не можете додзвонитися – здійснюйте обмін SMS", - підсумували в Держсецзв'язку.

Напад Росії на Україну - що відомо

Сьогодні, 24 лютого, о 5:00 збройні сили РФ почали інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході України, завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об'єктах Збройних сил України. Водночас агресор почав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

Верховна Рада ввела в Україні воєнний стан.

Вас також можуть зацікавити новини: