У Києві близько тисячі противників обов’язкової вакцинації прийшли під офіс СБУ (фото)

Учасники мітингу проти обов’язкової вакцинації від коронавірусу пройшли ходою від будівлі Верховної Ради до головного офісу Служби безпеки України.

Учасники акції вимагають звільнення активіста Остапа Стахіва.

Як передає кореспондент УНІАН, у ході беруть участь близько тисячі людей. Вони пройшли за маршрутом: вул. Грушевського, вул. Хрещатик, вул. Володимирська, де розташована будівля головного офісу СБУ.

Дорогою учасники акції вигукували: "Свободу Остапу Стахіву!". Рух вулицями Хрещатик та Грушевського частково перекритий: учасники ходи зайняли дві крайні праві смуги цих вулиць. На зустрічних смугах рух здійснюється.

Читайте такожСотні людей та перевернуті прапори України: у Києві проходить мітинг антивакцинаторів (фото)

Примітно, що учасники ходи тримають державні прапори України у перевернутому вигляді.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 24 листопада, під Верховною Радою зібралося декілька сотень противників обов’язкової вакцинації від коронавірусу. Вони вимагали звільнення львівського активіста Остапа Стахіва, якого звинувачують у замаху на повалення конституційного ладу в Україні. Також учасники акції виступали проти обов’язкової вакцинації представників певних професій.

В урядовому кварталі було багато правоохоронців. Поліцейські та нацгвардійці чергували на всіх прилеглих до вул. Грушевського вулицях в урядовому кварталі.

© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН
© УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини