В Одесі затримали пенсіонерок, які постачали наркотики на весь південь України (фото, відео)

Правоохоронці викрили канал оптового постачання на територію Одеської, Миколаївської та Херсонської областей особливо небезпечного наркотичного засобу.

В Одесі затримано двох пенсіонерок, які постачали наркотики до трьох областей півдня України.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції на Одещині.

Наголошується, правоохоронці викрили канал оптового постачання на територію Одеської, Миколаївської та Херсонської областей особливо небезпечного наркотичного засобу.

© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція

Поліція отримала оперативну інформацію про групу зловмисників, які займаються збутом канабісу на території трьох областей України.

Затримано причетних до наркобізнесу місцевих жителів 63-х та 70-ти років.

З житла та транспортних засобів пенсіонерок вилучено понад п'ять кілограмів каннабісу, закупленого для подальшої роздрібної торгівлі, ваги, телефони та інші речові докази злочинної діяльності. Обшуки проводилися і у людей, "наближених" до фігуранток, які вилучили аналогічні наркотичні засоби.

Обом жінкам оголошено підозри та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За незаконне придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів їм загрожує позбавлення волі терміном від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Раніше столичні правоохоронці викрили наркодилера з "товаром" на 1 мільйон гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: