В Україні відкрився 100-й Döner Маркет

НК

Ювілейний заклад мережі смачної та безпечної шаурми Döner Maркет відкрили у Києві.

Повномасштабне вторгнення в Україну і робота в умовах війни стали справжнім випробуванням для бізнесів. Утім, українські підприємці не лише не здаються, а й розвиваються. Приміром, мережа безпечної та смачної шаурми і дьонерів Döner Maркет відкрила вже 100-й за рахунком Döner Маркет. 

Планують розвиватися

Всеукраїнська мережа Döner Маркет з’явилася на ринку 23 серпня 2020 року, і до кінця цього року у планах відкриття, як мінімум, ще 20-ти закладів. Новий – ювілейний – заклад відкрився у Києві у ТРЦ Retroville.

"Відкриття  Döner Маркет для нас – значуща подія. Розбудовуючи цю мережу, ми насамперед ставимо ціль показати і розказати українцям про те, що стритфуд може бути не тільки смачним, а й безпечним – якщо від Döner Маркет, звісно. Зараз, як ніколи, важливо тримати економічний фронт, створювати робочі місця і розвиватися. Дуже вдячні усім нашим співробітникам і партнерам, які в цей непростий для України час виходять на роботу і роблять це з відданістю. Ми, зі свого боку, не плануємо зупинятися, а навпаки – працювати ще більше", – розповідає Артем Поліщук, керівник управління по роботі з франчайзі МХП .

Шаурма, яку не стрьомно їсти

До речі, у 2022 році у Döner Маркет запустили кампанію "шаурма, яку не стрьомно їсти". Базуючись на тому, що в мережі відповідально ставляться до підбору кожного інгредієнта: м’ясо, лаваш, овочі, зелень.

М’ясо у стравах Döner Маркет – від перевірених постачальників: це курятина "Наша Ряба" і яловичина Skott Smeat, які виготовляються на виробництвах, що сертифіковані за стандартами BRC, Halal та за стандартами ISO 22000, Halal відповідно.

Кожен Döner Маркет регулярно проходить перевірки відділу контролінгу МХП для забезпечення споживачів лише якісною та безпечною продукцією. Звісно, обов’язковим є дотримання санітарно-гігієнічних норм та належних умов зберігання продукції.

Нині поласувати смачною та безпечною шаурмою можна майже по всій Україні: Кривий Ріг, Львів, Ужгород, Вінниця, Чернігів, Полтава. Повний перелік міст тут.

Світовий рекорд від Döner Маркет 

У 2021 році Döner Маркет встановив світовий рекорд: 70 кухарів приготували найдовшу в світі шаурму – 129 метрів і 4 сантиметри.