Яніна Соколова назвала єдиного щирого щодо України росіянина

Соколова наголосила, що для неї не існує "хорошого руського".

Відома українська журналістка Яніна Соколова назвала єдиного, на її думку, відомого росіянина, який називає речі своїми іменами. Це - журналіст-опозиціонер Олександр Невзоров.

Про це вона розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".

Російського блогера Юрія Дудя та акторку Чулпан Хаматову Соколова вважає "латентними імперіалістами", попри те, що остання залишила РФ.

"От Невзоров, напевно, єдиний з росіян, хто називає речі своїми іменами, і ні на йоту я не сумніваюся в його позиції щодо України. Він її озвучив докладно. А решта все – латентні імперіалісти, які так: "У принципі незаконно територія була відібрана, незаконно на суверенну землю зайшли, але ми - імперія", – сказала Соколова.

Також журналістка "пройшлася" по культурному діячу та письменнику Борису Акуніну, який все красиво формулює й пояснює. Та варто згадати про суверенність, він починає говорити про Україну як про частину "великої імперської Росії".

Крім того, Соколова наголосила, що для неї не існує "хорошого руського": "Руський, іди на**й".

Раніше Олександр Невзоров заявляв, що президент Російської Федерації Володимир Путін "мочить" громадян України не через те, що йому ввижаються "нацисти".

Вас також можуть зацікавити новини: