Володимир Путін вбиває українців з конкретної причини, вважає телеведучий / фото REUTERS

Президент Російської Федерації Володимир Путін "мочить" громадян України не через те, що йому ввижаються "нацисти".

Очільник РФ вбиває українців, оскільки вони показали, що диктатора можна "зламати об коліно", розповів російський ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, пише видання "Гордон".

Ведучий вважає, що війна в Україні є помстою Путіна.

Відео дня

"Так за що вас Путін мочить? Не за те, що йому ввижаються нацисти. До нього нарешті... До чекістів довго доходить. До нього нарешті дійшло, що в Україні трапилася революція (Революція Гідності – Ред.), що в Україні показали, створили прецедент того, що диктатора можна взяти й зламати об коліно, що ви - найнебезпечніший сусід", - зазначив співрозмовник.

На його думку, російський лідер, можливо, сподівався, що українська держава сама потоне в "корупційному лайні" чи повернеться до "совка", проте пізніше з'ясувалося, що такий сценарій не стане реальністю

"Коли з'явилася людина, яку на той момент мало хто, крім його виборців, сприймав всерйоз і яка виявилася великим військовим вождем... До Зеленського (президент України Володимир Зеленський - Ред.) у Путіна ще були ілюзії, але коли ці ілюзії закінчилися, почалася війна. І це була контрреволюція Путіна, це була його помста", - вважає телеведучий.

Нагадаємо, війська РФ 24 лютого рано вранці увірвалися в Україну. Влада Росії назвала війну в українській державі "спецоперацією", метою якої, зокрема, є "денацифікація".

Спочатку противник скидав бомби на військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків, Чернігів та Маріуполь.

Російський соціолог Ігор Ейдман писав, що агресія Володимира Путіна проти України припиниться тільки тоді, коли війська РФ будуть розгромлені на території нашої держави.

Вас також можуть зацікавити новини: