Завдяки сприянню та підтримці країн НАТО українські військові вже отримали 100 тисяч аптечок

НК

Масштабний проєкт із закупівель тактичних аптечок профінансував німецький уряд, на чиє замовлення Київгума виготовила і відвантажила аптечки (АМЗІ) для Збройних Сил України. А всього з початку війни в Україні підприємство виготовило понад 350 000 аптечок. Компанія вже 7 років є офіційним постачальником тактичних аптечок на замовлення Міністерства оборони України.

Аптечка, яку високо оцінили українські військові, на 80% складається з продукції, виготовленої відомими українськими виробниками. А збирає та комплектує усі складники в "єдиний організм" виробник назофарингеальних повітроводів, джгутів "Омега", бандажів та оклюзійних пов’язок – ТОВ "КИЇВГУМА". У 2015 році компанія розробила власні повітроводи із запатентованою конструкцією та універсальні гумові джгути "Омега". А за декілька років поповнила свій асортимент "тактики" оклюзійними пов’язками та бандажами.

Відмінна риса тактичної аптечки КИЇВГУМА – аптечка розроблена військовими для військових. Окрім того, вона повністю відповідає вимогам НАТО, а виробник ТОВ "КИЇВГУМА" ще з грудня 2016 року має валідацію у реєстрі комерційних організацій NATO Support and Procurement Agency.

Забезпечення ЗСУ 100 000 аптечок стало можливим завдяки донорській підтримці з боку європейських країн. Характерна ознака проєкту – допомога направлена не тільки на забезпечення військових, але й на підтримку української економіки. Виділені кошти були спрямовані на закупівлю українського виробу в української компанії. А це і робочі місця, і сплачені податки, і наповнення ринку валютою. А головне – забезпечення військових просто необхідними засобами для порятунку життя.