Звинуватив у хабарах: боксер Берінчик пройшовся по Федерації ММА України

Денис Берінчик обурився дискваліфікаціями юних спортсменів.

Боксер Денис Берінчик, який планує дебютувати в кулачних боях, розкритикував Федерацію змішаних єдиноборств України після рішення про дискваліфікацію низки учасників національного чемпіонату серед дітей та юніорів.

Організація відсторонила від участі в змаганнях одинадцять спортсменів у зв'язку з порушенням "вимог пункту розпорядження" президента Федерації ММА.

Берінчик залишив відповідний коментар на сторінці Федерації ММА України в Instagram.

"Вечір в хату. Хлопці з національної федерації, ви явно переплутали спорт зі своєю пісочницею. Я як фіналіст Олімпійських ігор абсолютно проти таких персонажів у спорті. Ви нічого спільного зі спортом не маєте. Це не ваш особистий спорт і врешті-решт, ви нічого такого для спорту не зробили, щоб так його топтати", - зазначив Берінчик, після чого заявив, що не залишить це питання без уваги:

"Я підніму всіх олімпійців, і ми це так не залишимо. Або ви щось для дітей зробили, що дозволяє вам так поводитися? Мало того, що ви збрили лаве, яке здали вам як внески, а вони були найдорожчі в Україні. Хоча незрозуміло, чому. Адже чемпіонат ви проводили не в Палаці спорту, а в сараї. Вам потрібні були гроші для відпочинку в Одесі? Так треба було піти працювати, а не дітей оббирати. Хоча ви і працювати, напевно, не вмієте, судячи з вашого стану справ і стилю життя. Це не по-пацанськи, це підло".

Читайте також"Бий бомжів": відомі українські боксери зчепилися в мережі

Берінчик назвав суми, які, за його даними, беруть у Федерації ММА з членів збірної України і дітей:

"Слідкуйте за новинами - ви скоро станете їх героями. Удачі вам, у вашому "бізнесі", він скоро закінчиться, хапуги. Я в шоці, то ви зі збірників по 2 тисячі доларів "стрижете", щоб вони до складу збірної потрапили, то тепер дітей "стрижете", що далі?".

"На що ще ви здатні, спортяги? Ваші оббухані черева видно раніше, ніж вас, а ви, замість того що б зайнятися собою, реально спортом і показати дітям приклад - позбавляєте їх медалей через те, що самі ви не здатні розвивати спорт. Так не можна. Думайте", - підсумував боксер.

Вас також можуть зацікавити новини: