Пошукова група виявила уламки неподалік від місця зникнення літака Еміліано Сали

Поліція, що координує пошуки зниклого літака, заявила, що ґрунтується на чотирьох припущеннях.

Офіцер авіаційного пошуку Нормандських островів Джон Фітцджеральд, який очолює операцію з пошуку зниклого у Ла-Манші літака з новачком «Кардіффа» Еміліано Салою, розповів про результати відновлення роботи пошукової групи.

«Мені повідомили, що в морі були знайдені подушка, яскраво-помаранчевий предмет, коробка і безліч елементів білого кольору, що плавають поруч з вигнутим шматком металу», - цитує Фітцджеральда RMC.

Також Фітцджеральд повідомив, що на місце виявлення уламків був спрямований рятувальний човен.

Читайте такожФорвард Кардіффа відправив з літака повідомлення незадовго до трагедії: здається, він вісь-вісь розвалиться

У той же час поліція острова Гернсі, яка координує пошуки зниклого літака, заявила, що ґрунтується на чотирьох припущеннях.

"Перше: вони десь приземлилися, але не виходять на зв'язок. Друге: вони приводнились, їх підібрав корабель, що проходив повз, але вони не виходять на зв'язок. Третє: вони приводнились і скористалися рятувальним плотом, який, як ми знаємо, був на борту. Четверте: літак впав у воду, вони опинилися у воді. Пріоритет при пошуках ми віддаємо варіанту з рятувальним плотом. Як тільки з'явиться нова інформація, ми повідомимо», – йдеться в заяві поліції.

Нагадаємо, увечері 21 січня новачок команди англійської Прем'єр-ліги "Кардіфф" Еміліано Сала попрощався з колишніми партнерами по французькому «Нанту» і вилетів на приватному літаку в Уельс, однак приблизно за годину до запланованого прибуття повітряне судно зникло з радарів, після чого на його пошуки були відправлені два вертольоти і кілька пошукових кораблів.