"Динамо вбивало гру": головний тренер Шахтаря назвав нічию в матчі ЛЧ логічним результатом

Луїш Каштру прокоментував нічийний результат у протистоянні із загребським "Динамо".

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру дав свої коментарі після матчу третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Динамо" Загреб, який завершився внічию.

Слова Каштру наводить сайт телеканалів "Футбол 1/2".

"До матчу всі хотіли перемогти. Але є певна історія гри. Будучи реалістом, я вважаю, що нічия - те, що найбільше підходить до цього матчу. Були моменти, коли ми були краще", - зазначив Каштру.

Читайте такожШахтар не зумів обіграти загребське Динамо в Лізі чемпіонів (фото)

Тренер звернув увагу на велику кількість фолів у суперника:

"За статистикою видно певний баланс по кутових, ударах. Крім контролю м'яча, його у нас було більше в процентному співвідношенні. Але не в третині поля суперника. Також кількість фолів дуже відрізняється: у них – 21, у нас - 8. "Динамо" вбивало нашу гру з самого початку. Вони не давали нам проводити свою гру".

На думку Каштру, другий тайм "Шахтар" провів краще:

"У другому таймі ми зіграли краще, ніж в першому. Ми повернулися до своєї гри, зрівняли рахунок. Також ми зреагували добре в кінці, створили моменти, які могли нас вивести вперед".

Також португальський фахівець прокоментував епізод з пенальті у ворота "Шахтаря":

"Переглядаючи епізод з пенальті, видно, що з боку Пятова був дотик. Складно аналізувати. Гравець був у офсайді. Якщо б я був арбітром, не поставив би пенальті, але розумію це рішення".

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Динамо" Загреб.