Шахтар - Динамо Загреб / REUTERS

Донецький "Шахтар" у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів у Харкові приймав загребське "Динамо".

"Шахтарю" вдалося вийти вперед на 16-й хвилині - Марлос знайшов у штрафному Євгена Коноплянку, який першим дотиком прокинув м'яч на хід, а другим з гострого кута переграв голкіпера.

Проте не пройшло і десяти хвилин, як гості змогли відігратися. Ніхто не завадив Дані Ольмо з лінії воротарського замкнути передачу Мислава Оршича.

Відео дня

Читайте такожШахтар - Динамо Загреб - 2:2: онлайн матчу Ліги чемпіонів

На 50-й хвилині "Шахтар" міг пропустити вдруге, але після удару Оршича "гірників" врятувала штанга, а слідом бив Ольмо, але П'ятов дістав м'яч з-під поперечини.

Ще через десять хвилин гості все ж вийшли вперед. П'ятов під час подачі кутового навіщось завалив на газон Маріо Гаврановича, і Оршич впевнено реалізував пенальті.

Піти від поразки "Шахтарю" вдалося на 75-й хвилині - Алан Патрік віддав врозріз на Додо, той обіграв голкіпера і відправив м'яч у сітку.

Наприкінці зустрічі за "гірників" ще раз зіграла штанга - після проходу і удару Ольмо з гострого кута.

"Шахтар" - "Динамо" Загреб - 2:2

Голи: Коноплянка, 16, Додо, 75 - Ольмо, 25, Оршич, 60 (з пенальті)

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Кривцов, Матвієнко, Болбат (Додо, 66), Степаненко, Алан Патрік, Тайсон, Марлос (Коваленко, 84), Коноплянка (Соломон, 66), Мораес

"Динамо" Зг: Лівакович, Перич, Ділавер, Теофіль-Катрен, Леовац, Стоянович, Адемі (Гояк, 69), Моро, Дані Ольмо, Оршич (Иванушец, 90), Гаврановіч (Петкович, 62)

Таким чином, і "Шахтар", і загребське "Динамо" після трьох турів набрали по 4 очки. "Гірники" поки поступаються хорватському клубу другим місцем в групі С за рахунок гіршої різниці м'ячів.

Свій наступний матч на груповому етапі ЛЧ "Шахтар" проведе 6 листопада. "Гірники" зіграють з загребським "Динамо" на виїзді.

Як повідомляв УНІАН, в попередньому турі групового етапу ЛЧ "Шахтар" обіграв "Аталанту".