"Самі винні": Михайличенко назвав причини поразки від Мальме

Тренер підкреслив, що команда до останнього боролася за перемогу, але це в підсумку призвело до провалу.

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко підбив підсумки поразки від шведського "Мальме" (3:4) на виїзді у п'ятому турі групового етапу Ліги Європи.

Фахівець дав коментар в ефірі телеканалу "Футбол 2".

Читайте такожДинамо у меншості на останніх секундах поступилося Мальме в Швеції

"Самі винні, що такий рахунок. Не можна тайми починати з пропущених м'ячів. У першому таймі було багато конструктиву. У другому таймі не вийшла гра, не буду зараз говорити про причини. Допустили помилки. Не було продовження першого тайму.

Гра в першому таймі вдалася за рахунок руху, пропозицій за спину, швидкого розіграшу. Але ці голи, які ми пропустили у другому таймі на самому початку. Вони психологічно зіграли не ту роль. Потім видалення незрозуміле", - заявив головний тренер.

Також Михайличенко зазначив, що після перерви команда прагнула до перемоги:

"У другому таймі нам було набагато важче грати. Видно, що грали на результат вдесятьох. Але надмірне бажання виграти завадило.

Ми продовжували грати у свою гру, у нас були можливості для контргри. Але, на жаль, перші та останні хвилини стали для нас фатальними".

Заключний матч групового етапу "Динамо" проведе 12 грудня вдома проти швейцарського "Лугано". Лише перемога дозволить київському клубу вийти в плей-офф Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв про результати всіх матчів 5-го туру групового етапу Ліги Європи.