"Зуміли дати бій": тренер Олександрії похвалив футболістів після поразки від Вольфсбурга

Володимир Шаран вважає, що команда провела гру на хорошому рівні.

Наставник "Олександрії" Володимир Шаран підбив підсумки матчу п'ятого туру групового етапу Ліги Європи, в якому українська команда вдома поступилася "Вольфсбургу" - 0:1.

Читайте такожЛіга Європи: Олександрія поступилася Вольфсбургу і втратила шанси на вихід у плей-офф

Спеціаліста цитує zbirna.com.

"Вважаю, що ми зуміли дати бій "Вольфсбургу", хоча трансферна вартість їх гравців значно вище, ніж в "Олександрії". Якщо ми в чомусь і поступилися гостям, так тільки в техніці та досвіді. До речі, у "Вольфсбурга" ціла група гравців зростом під два метри, але мої підопічні в єдиноборствах їм не програли.

Прикро, що долю протистояння вирішив єдиний м'яч, забитий з пенальті. Я не можу стверджувати, що в цьому ігровому епізоді не було порушення правил, однак сьогодні симпатії арбітрів, все ж, були на боці німецької команди", - зазначив Шаран.

Також головний тренер повідомив, що президент "Олександрії" вирішив виділити преміальні гравцям:

"Олександрії" мала кадрові проблеми, але, на мій погляд, своєю самовідданістю нам вдалося нівелювати відсутність кількох ключових виконавців. Не дивно, що, незважаючи на поразку, президент нашого клубу в роздягальні після матчу подякував хлопцям і сказав, що вони отримають преміальні".

У заключному турі "Олександрія" 12 грудня на виїзді зіграє з "Гентом". При цьому команда вже втратила шанси на вихід в плей-офф.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" поступилося "Мальме" у Швеції.