Динамо оголосило про підписання контракту з нігерійським футболістом (фото)

Беніто довго не міг оформити візу, але нарешті приїхав у Київ.

Новачком київського "Динамо" став 21-річний нігерійський нападник Беніто.

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Контракт підписано на чотири з половиною роки - до червня 2023 року.

Беніто вже пройшов медобстеження і найближчим часом приєднається до "Динамо" на зборі в Туреччині. У складі київського клубу нігерієць буде виступати у футболці під №77.

Читайте такожЛегіонер Динамо перейшов у клуб парагвайський

Новачок "Динамо" може зіграти на обох флангах атаки, а також в центрі нападу. Найбільш звичною для нього позицією є правий фланг.

Зазначимо, що Беніто повинен був підписати контракт з "Динамо" ще в січні, але не зміг приєднатися до команди на першому тренувальному зборі через проблеми з оформленням української візи.

Раніше Беніто виступав за "Саксан" (Молдова), "Локомотив" Ташкент (Узбекистан), "Промінь" Мінськ (Білорусь) і "Тамбов" (Росія).

Коментуючи свій трансфер, Беніто заявив, що багато чув про "Динамо", тому "щасливий підписати контракт з цією командою".

Також нігерієць висловив упевненість в тому, що швидко адаптується в Україні:

"Я грав в російськомовних країнах, тому адаптація повинна пройти для мене швидше. Я не дуже добре розмовляю російською, але розумію мову і можу спілкуватися на побутовому рівні. Думаю, це допоможе легше влитися в колектив".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що новачок-легіонер "Динамо" Ібрагім Каргбо не зможе виступати за команду в цьому сезоні.