"Не було": футболіст Динамо відмовляв арбітра від призначення пенальті у ворота суперників (відео)

Беньямін Вербич говорив арбітру, що фолу на ньому не було, але рефері все одно пішов дивитися повтор.

Нападник "Динамо" Беньямін Вербич говорив арбітру, що не потрібно призначати пенальті у ворота суперника в одному з епізодів матчу з "Колосом".

Словенський футболіст на 76-й хвилині впав у штрафному "Колоса", після чого рефері Сергій Бойко вказав на "точку", заявивши, що Вербича тримав гравець "Колоса" Віталій Гавриш.

У відповідь на рішення судді Вербич як мінімум двічі сказав: "Не було". Це можна було почути у трансляції матчу.

Гравці "Колоса" вказали судді на це. "Вербич сказав, що не було", - зауважив один з футболістів. "Запитай у людини, йо* твою", - сказав арбітру інший гравець "Колоса".

Читайте такожДинамо - Колос: огляд та повне відео матчу УПЛ

Арбітр звернувся за допомогою до відеоасистента Євгена Арановського, а через кілька хвилин пішов дивитися повтор сам. В результаті Бойко скасував своє попереднє рішення.

"В моменті, коли Бойко призначив пенальті, а потім після тривалих консультацій і особистого перегляду його скасував, великий молодець Вербич. Респект йому за фейр-плей. Словенець підійшов до арбітра і сказав, що пенальті не було. Його Бойко відігнав, але Вербич ще раз підійшов і сказав, що не було пенальті, а той не захотів його слухати. Тому динамівцю респект, а Бойко - це катастрофа", - сказав після матчу головний тренер "Колоса" Руслан Костишин, якого цитує FootballHub.

Нагадаємо, Бойко в цьому матчі в результаті призначив чотири пенальті (по два у ворота кожної з команд), а також вилучив гравця "Колоса". "Динамо" в результаті виграло з рахунком 2:1.

Як повідомляв УНІАН, у "Колосі" обурилися суддівством цього матчу.