Руслан Костишин назвав бригаду арбітрів "шайкою-лійкою" / фото ФК Колос

Головний тренер "Колоса" Руслан Костишин і футболіст команди Вадим Мілько прокоментували суддівство у матчі з "Динамо", який завершився перемогою киян з рахунком 1:2.

Головний арбітр матчу Сергій Бойко в цій зустрічі призначив чотири пенальті, ще один скасував, а також вилучив гравця "Колоса". В ролі його відеоасистента виступив Євген Арановський.

"Ця шайка-лійка Арановський - Бойко і Бойко - Арановський. Це просто свавілля. Подивіться, що з "Олександрією", що сьогодні. Працює та ж зв'язка. Просто хочу сказати про один момент, який ви можете переглянути. Він красномовно свідчить, що було упередження. Дивіться, скільки Бойко приймає рішення під час першого моменту. Він хотів висмоктати той пенальті, коли відмінив рішення. Він дивився хвилин п'ять, спілкувався. Хоча було видно, що пенальті немає", - сказав Костишин в програмі "Профутбол".

Читайте такожЧотири пенальті та видалення: Динамо насилу обіграло середняка УПЛ (відео)

"Ми "Колос", ми ще не можемо грати з "Динамо" в меншості, VAR проти нас, з Бойком, Арановський проти нас. А що пацанам говорити? Розумію, що вони можуть помилятися. Але вони дивляться відео, там же видно", - додав тренер.

Він також зазначив, що футболісти "Динамо" "з цього сміються, дивляться цей цирк".

"Звичайно, крик душі. Звичайно, я буду ганьбити арбітрів. Як їх не ганьбити? Ці два чуда вислужуються, та й все", - резюмував Костишин.

Гравець "Колоса" Вадим Мілько висловив думку, що арбітр "вбив" команду:

"Ти готуєшся тиждень, працюєш. Чоловік прийшов, тебе за 90 хвилин вбив, всі твої старання виходять даремно. Ну це "Динамо", я все розумію, звичайно, але вибачте...".

"З приводу пенальті в наші ворота. Я арбітру сказав: "Ти ще свій момент знайдеш", коли він VAR дивився і не поставив пенальті. Це смішно, чесно", - додав він.

УНІАН раніше опублікував огляд і повне відео матчу "Динамо" - "Колос".