Клопп назвав головну причину тривалої серії поразок Ліверпуля на рідному полі

Останній раз чинні чемпіони Англії перемагали вдома 16 грудня 2020 року.

Головний коуч "Ліверпуля" Юрген Клопп озвучив причини негативних результатів на домашньому полі мерсисайдців - "Енфілді".

Про це повідомляє Sky Sports.

"Однією з головних причин, безперечно, є відсутність вболівальників на трибунах. Багато команд мають цю проблему. На додачу, причиною того, що ми не вигравали домашні ігри, є те, що ми грали не у всіх матчах достатньо добре", - вважає екс-тренер дортмундської "Боруссії".

"Були домашні поєдинки, коли ми програвали, але після яких я думав, що в інші часи, навіть без вболівальників, ми точно мали б виграти цю гру, але ми цього не зробили. Шість домашніх ігор поспіль програємо на "Енфілді"? Нічого собі! Це довго. Ми повинні змінити це. Але це не те, що я можу змінити на тренуваннях чи ще десь, ми просто повинні привести себе в правильне мислення", - додав харизматичний німець.

"Довгий час ніхто не міг пояснити, чому ми такі сильні вдома, принаймні, з точки зору результатів. Зараз це непросто пояснити, але головна причина - це те, що ми сумуємо за своїми фанатами", - завершив думку 53-річний фахівець.

Зауважимо, що в цьому році "Ліверпуль" зіграв сім поєдинків на "Енфілді" в АПЛ, програвши шість з них і здобувши одну нічию. Останній раз чинні чемпіони Англії перемагали вдома 16 грудня 2020 року у "Тоттенхема".

Читайте такожВідомий німецький клуб звільнив тренера за слова про ЛГБТ та мігрантів

Вас також можуть зацікавити новини: