Головний тренер ПСЖ Почеттіно назвав два клуби, які ніколи не очолить

Маурісіо демонструє велику повагу до своїх колишніх команд.

Наставник ПСЖ Маурісіо Почеттіно запевнив спільноту, що ніколи не очолить "Барселону" та "Марсель".

Про це стало відомо з його інтерв'ю для getfootballnewsfrance.

"Тренувати "Барселону"? Це неможливо. У мене є зв'язок з іншою частиною міста, свої спогади і тому це неможливо. Те ж саме можу сказати і про роботу з "Марселем", - зайняв таку позицію Почеттіно.

Причина проста: Маурісіо був і гравцем, і тренером "Еспаньйолу" та ПСЖ, а відтак ці клуби для нього особливі. Для нього неприпустимо очолити їхніх запеклих ворогів. 

Відзначимо, що аргентинець виступав за ПСЖ, коли був гравцем, з 2001 по 2003 роки. За "Еспаньйол" Почеттіно грав з 1994 по 2000 рік і має в активі 216 матчів за каталонську команду. 

Зауважимо, що наставник не сказав нічого про лондонський "Арсенал", який є заклятим ворогом попереднього клубу Почеттіно - "Тоттенхема".

Нагадаємо, що вже незабаром в рамках 1/8 Ліги чемпіонів "Парі Сен-Жермен" зустрінеться з "Барселоною". 

Читайте такожЗіркового футболіста ПСЖ обікрали, поки він їздив на матч

Маурісіо Почеттіно: тренерська кар'єра

  • Раніше Почеттіно тренував "Еспаньол" (2009-2012), "Саутгемптон" (2013-2014) і "Тоттенхем" (2014-2019).
  • "Тоттенхем" під керівництвом Почеттіно займав друге і двічі третє місце в АПЛ, а також вперше у своїй історії дійшов до фіналу Ліги чемпіонів в 2019 році, поступившись там "Ліверпулю".
  • Без роботи 48-річний аргентинець перебував з 19 листопада 2019 року, коли був звільнений з "Тоттенхема" після низки невдалих результатів.