ПСЖ - Баварія: зірки футболу - про шанси команд у фіналі Ліги чемпіонів

Зінедін Зідан і Гаїска Мендьєта поділилися очікуваннями від фіналу ЛЧ.

Головний тренер " Реала "Зінедін Зідан, а також знаменитий екс-півзахисник збірної Іспанії Гаіска Мендьєта оцінили шанси" Парі Сен-Жермен "і" Баварії " у фіналі Ліги чемпіонів, який пройде сьогодні, 23 серпня.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги чемпіонів ПСЖ - Баварія.

Зідан в коментарі Telefoot висловив думку, що шанси суперників по фіналу рівні, передає afriquesports.net.

Читайте такожПСЖ - Баварія: прогноз букмекерів на фінал Ліги чемпіонів

"У цьому матчі немає фаворита. Зіграють дві хороші, відмінні команди. Той, хто дійшов до фіналу, заслуговує на це. Це дуже складний турнір. Для французького футболу здорово, що клуби з Франції дійшли до таких стадій турніру", - сказав французький тренер.

Мендьєта розповів, який подарунок "Баварія" може зробити для ПСЖ. Слова іспанця наводить офіційний сайт УЄФА:

"У фіналах завжди більше тактики, ніж у звичайних матчах. Не думаю, що ми побачимо таку ж відкриту гру, як у півфіналах і чвертьфіналах. Якщо "Баварія" зіграє так, як грала досі, тобто залишаючи багато вільних зон ззаду, то для ПСЖ це буде подарунком. Якщо мюнхенці знову застосують високий пресинг, то парижанам буде дуже складно виходити з оборони в атаку. Я думаю, що шанси на перемогу рівні".

ПСЖ - Баварія: перед фіналом Ліги чемпіонів

  • Фінал Ліги чемпіонів пройде 23 серпня на арені "Да Луш" в Лісабоні. Головним арбітром зустрічі призначений італієць Даніеле Орсато.
  • ПСЖ зіграє у фіналі ЛЧ / Кубка чемпіонів вперше в історії, а "Баварія" - в одинадцятий раз і може виграти шостий титул.
  • У "Фіналі восьми" ЛЧ ПСЖ спершу обіграв "Аталанту" (2:1), а потім розгромив "РБ Лейпциг" (3:0). "Баварія" здобула дві великі перемоги: з рахунком 8:2 над "Барселоною" і з рахунком 3:0 над "Ліоном".
  • Клуби з Німеччини та Франції зустрінуться у фіналі головного клубного турніру Європи вперше з 1976 року, коли "Баварія" обіграла "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0.
  • Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на групових етапах ЛЧ. Парижани виграли в п'яти матчах, мюнхенці - в трьох.
  • Своє передматчеві коментарі раніше дали головні тренери ПСЖ та "Баварії".