Левандовськи забив за Баварію в нинішній ЛЧ вже 15 голів / фото REUTERS

23 серпня у фіналі Ліги чемпіонів зіграють французький "Парі Сен-Жермен" і німецька "Баварія".

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу ПСЖ - Баварія.

Читайте такожПСЖ - Баварія: де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Відео дня

Букмекери вважають фаворитом фіналу чемпіона Німеччини. На перемогу "Баварії" в основний час без овертаймів і серії пенальті коефіцієнт становить 2,06, на перемогу ПСЖ - 3,20, а на нічию можна поставити з коефіцієнтом 4,20.

Аналітики вважають, що підняти кубок Ліги чемпіонів над головою шансів більше у підопічних Ханса-Дітера Фліка - 1,62 проти 2,39 на "Інтер".

ПСЖ - Баварія: перед фіналом Ліги чемпіонів

  • Фінал Ліги чемпіонів пройде 23 серпня на арені "Да Луш" в Лісабоні. Головним арбітром зустрічі призначено італійця Даніеле Орсато.
  • ПСЖ зіграє в фіналі ЛЧ / Кубка чемпіонів вперше в історії, а "Баварія" - в одинадцятий раз і може виграти шостий титул.
  • У "Фіналі восьми" ЛЧ ПСЖ спершу обіграв "Аталанту" (2:1), а потім розгромив "РБ Лейпциг" (3:0). "Баварія" здобула дві великі перемоги: з рахунком 8:2 над "Барселоною" і з рахунком 3:0 над "Ліоном".
  • Клуби з Німеччини та Франції зустрінуться у фіналі головного клубного турніру Європи вперше з 1976 року, коли "Баварія" обіграла "Сент-Етьєн" з рахунком 1:0.
  • Всі вісім попередніх зустрічей ПСЖ і "Баварії" відбулися на групових етапах ЛЧ. Парижани виграли в п'яти матчах, мюнхенці - в трьох.